Sumi Agro Turkey | Solution And Trust
SHIGEKI
  • SHIGEKI

  • Kategori: BİTKİ BESLEME
  • Tür: ORGANİK BİTKİ BESLEME
  • İz Element katkılı Sıvı Organomineral Gübre

Kullanım Alanı:

  • Garanti edilen içerik  W/W 
    Organik madde % 15
    Suda çözünür Bor (B) % 0.13
    Suda çözünür Demir (Fe) tamamı EDTA ile şelatlı  % 0.20
    Suda çözünür Mangan (Mn) tamamı EDTA ile şelatlı % 0.18
    Suda çözünür Molibden (Mo) % 0.05
    Suda çözünür Çinko (Zn) tamamı EDTA ile şelatlı % 0.20
    Alginik Asit % 0.5
    Maksimum Klor (Cl) % 0.5
    pH 5.5 – 7.5

     

    AVANTAJLARI:

    • Yapraktan püskürtme ve toprak uygulamaları için uygundur ve hidroponik çözeltilerin bir parçası olarak da uygulama programına dahil edilebilir,
    • Erken dönem uygulamaları bitkileri şaşırtma sonrası strese karşı korur ve ayrıca bitkisel gelişimin ilk aşamalarında yüksek sıcaklıklara karşı da mukavemet sağlar,
    • Meyve gelişimi sırasındaki geç uygulamalarda, prematüre meyve kaybını önler ve hem meyvelerin şeker içeriğini hem de hasat sonrası kaliteyi arttırır,
    • Daha iyi renklenme sağlar ve meyve raf ömrünü iyileştirir,
    • Abiyotik veya fitotoksisite stresinden sonra fizyolojik aktivasyon sağlar,
    • Kök sistemini, yapısını geliştirdiğinden dolayı su ve besin maddesi kullanımı artar,
    • Yaprakların yaşlanmasını geciktirerek azaltır,
    • Bitki besin noksanlıklarını giderir,
    • Toprak yapısını düzenler, canlılığını arttırır.

  • Kabak, Hıyar, Domates, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz (Damla sulama uygulaması)

    500 ml - 1 l/da

    Şaşırtmadan sonra, sezonda 2-4 uygulama

    Kabak, Hıyar, Domates, Biber, Patlıcan, Kavun, Karpuz (Yaprak uygulaması)

    200-300 ml/100 l su

    Şaşırtmadan sonra, sezonda 2-4 uygulama

    Marul, Karnabahar, Brokoli, enginar, Kereviz, Maydonoz, Ispanak, Dereotu

    200-300 ml/da

    Şaşırtmadan sonra, sezonda 3-4 uygulama

    Çilek

    150-250 ml/100 l su

    Meyve oluşumunda sezonda 1-3 uygulama

    Dut,Ahududu ve Diğer Böğürtlengiller

    200-300 ml/100 l su

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama

    Üzüm

    200-300 ml/100 l su

    Tomurcuklanma başlangıcından itibaren sezonda 3-4 uygulama

    Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Erik, Fıstık, Nektarin, Badem

    200-300 ml/100 l su

    Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

    Elma, Armut,ayva,incir,nar

    200-300 ml/100 l su

    Çiçeklenme öncesinden meyve gelişimi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

    Zeytin

    200-400 ml/100 l su

    Çiçeklenme döneminden itibaren sezonda 3-4 uygulama

    Narenciye (Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt)

    200-300 ml/100 l su

    Erken çıkış öncesinden meyve gelişimine kadar her 15-20 günde bir sezonda 3-4 uygulama

    Kivi

    200-300 ml/100 l su

    Tomurcuk patlaması ve meyve oluşumundan sonra sezonda 3-4 uygulama

    Buğday,Arpa

    200-300 ml/da

    Tek yapraktan sapa kalkma dönemine kadar sezonda 1-3 uygulama

    Mısır

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

    Kanola

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) dönemi ve çiçeklenmede sezonda 1-3 uygulama

    Ayçiçeği

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

    Çeltik

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama

    Pamuk

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

    Yeşil fasulye,Soya fasülyesi, Kuru fasülye, Nohut, Bezelye, Mercimek

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 1-3 uygulama

    Patates, Şekerpancarı, Havuç, Yer fıstığı

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama

    Süs bitkileri

    200-300 ml/100 l su

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama

    Muz

    300-500 ml/100 l su

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3-4 uygulama

    Sarımsak,Soğan, Pırasa

    200-300 ml/da

    Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama

    Yonca,Kaba yonca (alfaalfa)

    200-300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 2-3 uygulama

    Subtronik ürünler

    300 ml/da

    Büyüme (vejetasyon) döneminde sezonda 3 uygulama

    Çalı,Fundalık ve Ağaçcık

    200-300 ml/da

    Şaşırtmadan sonra sezonda 3-4 uygulama

    Fındık

    200-300 ml/100 l su

    Çiçeklenme öncesinden meyve şişmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

    Ceviz,Kestane

    200-300 ml/100 l su

    Çiçeklenme öncesinden meyve şişmesi sonuna kadar sezonda 3-4 uygulama

    Tütün

    200-300 ml/da

    Şaşırtmadan 15 gün sonra sezonda 3 uygulama

    Hidrofonik ürünler

    100-200 ml/1000 l su

    Büyüme (vejetasyon) döneminde

  • UZMANA SORUN

    Aşağıdaki formu kullanarak bize ürünle ilgili sorularınızı sorabilirsiniz. Talebiniz uzman ekibimiz tarafından en kısa süre içinde yanıtlanacaktır.

X

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SUMI AGRO TURKEY TARIM ILAÇLARI SANAYI VE TICARET A.Ş. olarak, gerek web sitemizi kullanırken, gerek ilgili başvuru formlarını doldurarak, gerekse başka yollarla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin, T.C. Anayasası, ülkemizin taraf olduğu ilgili uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuat çerçevesinde güvenliğinin sağlanmasına son derece önem vermekteyiz.

Şirketimiz ile tüketici, müşteri, tedarikçi ve sair ilişkiler çerçevesinde paylaştığınız kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun şekilde, hukuk ve dürüstlük kuralının öngördüğü biçimde, tamamen veya kısmen işlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü, doğru ve güncel olarak, belirli açık ve meşru amaçlar ile işlenebilir, kaydedilebilir, depolanabilir, muhafaza edilebilir; internet sitesi, sosyal medya hesaplarımız, muhtelif sözleşmeler, mobil uygulamalar, elektronik posta, başvuru ve seminer formları gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişimler vb. kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir, başta Sumi Agro Turkey ve bağlı şirketleri, iş ortakları, bayiileri, tedarikçileri, alt yüklenicileri, ifa yardımcıları, ilgili denetleyici kurumlar, resmi kurumlar olmak ve bunlarla sınırlı olmamak üzere, yurtiçi-yurtdışındaki ilgili üçüncü kişilere aktarılabilir; buralarda depolanabilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir. Veri işleyen sıfatı ile şirketimizce tarafınıza bilgilendirme ve tanıtım e-postaları ve/veya sms atabilir, telefon araması yapılabilir yahut bu hizmet üçüncü kişilerden alınmak suretiyle ifa edilebilir.

Bu kapsamda olası yazılı taleplerinizi Maslak Mahallesi AOS 55 Sk. 42 Maslak B Blok Sit. No:4/717 Sarıyer / İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak gönderebilirsiniz. Sumi Agro Turkey Tarım İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin yukarıda belirtilen Bilgilendirme Metnini ve haklarımı okudum. Bilgilendirme metninde belirtilen koşullarda kişisel verilerimin işlenmesini, Kabul ve Beyan Ediyorum.