Sumi Agro Turkey | Solution And Trust
SIAPTON®
  • SIAPTON®

  • Kategori: BİTKİ BESLEME
  • Tür: ORGANİK BİTKİ BESLEME
  • Hayvansal Menşeli Amino Asit İçeren Sıvı Organik Gübre

Kullanım Alanı:

  •  

    GARANTİ EDİLEN İÇERİK:

    Toplam Organik Madde: %50 

    Serbest Aminoasitler: %10

    Organik Azot (N): %8

    Organik Karbon: %25

    PH:5,7,5

     

    AVANTAJLARI:

    • Değişken çevresel ortam koşulları altında çok sayıda bitkide kullanılan dünya çapında tanınmış sıvı, organik gübredir.
    • Uygulama sonrası çabuk ve uzun süreli etki sağlar.
    • Yapısında yüksek oranda Glisin, Prolin ve Hidroksiprolin gibi bitkinin metabolizmasında çok önemli rolleri olan aminoasitleri yoğun bir şekilde bulundurur.
    • Hem gövdede, hem meyvede hem de çiçeklenmede çok olumlu sonuçlar alınır,
    • Topraktaki mikrobiyal canlılığı uyararak yetiştiricilik için en uygun koşulları teşvik eder,
    • Yayıcı – yapıştırıcı (Adjuvant) özelliği vardır.

  • KULLANIM ŞEKLİ: Yaprak uygulaması yapılması gerekmektedir.

     

    SIAPTON®
    (Hayvansal Menşeili Aminoasit içeren Sıvı Organik Gübre)

    Domates,biber (sera)

    200-300 ml/100 l su

    Şaşırtmadan 7 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    Domates,biber (tarla)

    200-300 ml/da

    Şaşırtmadan 7 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    Hıyar, Kabak,Kavun,Karpuz,Patlıcan (sera)

    200-300 ml/100 l su

    Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    Hıyar, Kabak,Kavun,Karpuz,Patlıcan (tarla)

    250-300 ml/da

    Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    Sebze damla sulama uygulamaları

    500 ml/da

    Şaşırtmadan 5 gün sonra, tüm gelişim dönemi boyunca haftada 1 uygulama

    Limon,Portakal,Mandalina,Greyfurt

    150-300 ml/100 l su

    Çiçeklenme öncesi itibariyle 15-20 gün ara ile 7 uygulama

    Elma,Armut,Ayva

    200-400 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Şeftali, Kiraz, Kayısı

    200-300 ml/100 l su

    Erken çiçeklenme dönemi itibariyle her 15-20 günde bir 3 uygulama

    Nektarin

    150 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 20 günde bir 3 uygulama

    Bağ

    200-300 ml/100 l su

    Bahar sürgün dönemi itibaren 15-20 gün aralıklarla 3 uygulama

    Marul (sera)

    200-300 ml/100 l su

    Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    Marul (tarla)

    150-250 ml/da

    Şaşırtmadan 5 gün sonra, 20 günde bir 3-4 uygulama

    İncir

    300 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Vişne

    200 ml/100 l su

    Yaprakların gözükmeye başladığı dönemden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Erik

    100 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 20 günde bir 3 uygulama

    Badem

    250 ml/100 l su

    1. uygulama meyve tutumu sonrası, 2. uygulama 20 gün sonra

    Zeytin

    250-400 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Patates

    200-300 ml/100 l su

    Çimlenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama

    Fasulye,Bezelye,Mercimek,Nohut,Soya fasulyesi

    250 ml/da

    3 yaprak döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Fındık

    250-400 ml/100 l su

    1. uygulama 3 yapraklı dönemde, 2. uygulama 10 gün sonra, 3. uygulama fındık gelişim
    döneminde
    (Not: dekara düşük volüm su uygulamalarında yüksek doz tavsiye edilir.)

    Nar

    200 ml/100 l su

    Çiçeklenme dönemi sonrası 20 günde bir 3 uygulama

    Antep fıstığı,Ceviz,Kestane

    200-300 ml/100 l su

    Erken çiçeklenme dönemi itibariyle 15 günde bir uygulama

    Muz

    200 ml/100 l su

    Çiçeklenme başlangıcı ve 30 gün sonra olmak üzere 2 uygulama

    Şeker pancarı

    200-300 ml/da

    2 yapraklı dönemden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Çilek (sera)

    200-400 ml/100 l su

    Tam vejetatif gelişim döneminden çiçeklenme dönemine kadar 3 uygulama

    Çilek (tarla)

    200-300 ml/da

    Tam vejetatif gelişim döneminden çiçeklenme dönemine kadar 3 uygulama

    Süs bitkileri

    200 ml/100 l su

    Çimlenmeden 20-30 gün sonra, 15 günde bir 3-4 uygulama

    500 ml-1 lt/da
    (damlamadan)

    Sezon boyu 10 günde bir uygulama (sezonda toplam uygulama miktarı maksimum 5 l/da)

    Kivi

    300 ml/100 l su

    1. uygulama vejetasyon dönemi başlangıcı, 2. uygulama 20 gün sonra

    Buğday,Arpa,Çeltik

    300 ml - 500 ml/da

    Kardeşlenme dönemi itibariyle 3 uygulama

    Mısır

    300 ml - 500 ml/da

    4 yapraklı dönem, 6 yapraklı dönem ve püskül oluşumu itibariyle toplam 3 uygulama (3. uygulama bu dönemde insektisit uygulaması var ise)

    Kanola

    150 ml/da

    1. uygulama ilkbahar vejetatif gelişim dönemi, 2. uygulama 20 gün sonra (su uygulama oranı:40-50 l/da)

    Ayçiçeği

    200 ml/da

    1. uygulama 4-6 yaprak dönemi, 2. uygulama 20 gün sonra

    Pamuk

    200 ml/da

    1. uygulama taraklanma başlangıcında, 2. uygulama erken çiçeklenme 3. uygulama koza açım dönemi

    Havuç

    200-300 ml/da

    Çimlenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama

    Tere,Ispanak,Maydonoz

    200-300 ml/da

    2-4 yapraklı dönemden itibaren her 20 günde bir 3 uygulama

    Soğan,Sarımsak

    200-300 ml/da

    erken yumru oluşumu itibaren 20 günde bir 3 uygulama

    Çavdar

    200 ml/da

    kardeşlenme ile sapa kalkma arasında

    Tütün

    400 ml/da

    1. uygulama şaşırtmadan 15-20 gün sonra, 2 uygulama 10 gün sonra

    Yer Fıstığı

    250 ml/da

    3 yaprak döneminden itibaren 15 günde bir 3 uygulama

    Enginar

    200-300 ml/da

    Vejetatif gelişim dönemi itibariyle 20 günde bir 4 uygulama

    Lahana

    200-300 ml/da

    İlk uygulama şaşırtmadan 15 gün sonra, 2. ve 3. uygulamalar 15 gün arayla

    Kereviz

    200-300 ml/da

    Çimlenmeden 25-30 gün sonra, 20 günde bir 3 uygulama

  • UZMANA SORUN

    Aşağıdaki formu kullanarak bize ürünle ilgili sorularınızı sorabilirsiniz. Talebiniz uzman ekibimiz tarafından en kısa süre içinde yanıtlanacaktır.

X

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

SUMI AGRO TURKEY TARIM ILAÇLARI SANAYI VE TICARET A.Ş. olarak, gerek web sitemizi kullanırken, gerek ilgili başvuru formlarını doldurarak, gerekse başka yollarla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin, T.C. Anayasası, ülkemizin taraf olduğu ilgili uluslararası sözleşmeler ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuat çerçevesinde güvenliğinin sağlanmasına son derece önem vermekteyiz.

Şirketimiz ile tüketici, müşteri, tedarikçi ve sair ilişkiler çerçevesinde paylaştığınız kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun şekilde, hukuk ve dürüstlük kuralının öngördüğü biçimde, tamamen veya kısmen işlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü, doğru ve güncel olarak, belirli açık ve meşru amaçlar ile işlenebilir, kaydedilebilir, depolanabilir, muhafaza edilebilir; internet sitesi, sosyal medya hesaplarımız, muhtelif sözleşmeler, mobil uygulamalar, elektronik posta, başvuru ve seminer formları gibi araçlar üzerinden, Şirketimiz ile yapılan yazılı veya sözlü iletişimler vb. kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir, başta Sumi Agro Turkey ve bağlı şirketleri, iş ortakları, bayiileri, tedarikçileri, alt yüklenicileri, ifa yardımcıları, ilgili denetleyici kurumlar, resmi kurumlar olmak ve bunlarla sınırlı olmamak üzere, yurtiçi-yurtdışındaki ilgili üçüncü kişilere aktarılabilir; buralarda depolanabilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir. Veri işleyen sıfatı ile şirketimizce tarafınıza bilgilendirme ve tanıtım e-postaları ve/veya sms atabilir, telefon araması yapılabilir yahut bu hizmet üçüncü kişilerden alınmak suretiyle ifa edilebilir.

Bu kapsamda olası yazılı taleplerinizi Maslak Mahallesi AOS 55 Sk. 42 Maslak B Blok Sit. No:4/717 Sarıyer / İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak gönderebilirsiniz. Sumi Agro Turkey Tarım İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ nin yukarıda belirtilen Bilgilendirme Metnini ve haklarımı okudum. Bilgilendirme metninde belirtilen koşullarda kişisel verilerimin işlenmesini, Kabul ve Beyan Ediyorum.