Antep Fıstığı Ve Sumi Agro Turkey Çözümleri Semineri - sumiagro.com.tr

Antep Fıstığı ve Sumi Agro Turkey Çözümleri Semineri

1 Mart’ ta Gaziantep’te Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü,Fıstık Araştırma Enstitüsü ,Tarım Kredi Kooperatifi , Bayi ve Üreticilere Antep Fıstığı ve Sumi Agro Turkey Çözümleri Semineri  gerçekleştirilmiştir.

Seminer Sumi Agro Turkey ve Bölge Distribütörü Gapagro’nun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Seminere Sumi Agro Turkey’den Erdem Ekköprü ( Ticari Müdür ), Can Sakin ( Pazarlama Müdürü ), E.Aycan Çevikol ( Ürün Geliştirme Müdürü ), İlker Sarıtaş ( GAP Bölge Müdürü ),

Aydın Keçe ( Fungisit Sorumlusu ), A Samet Karaduman ( Promoter ) ile Gapagro’dan Hüseyin Baysöz ( Sahibi ) , Ömer Soyyiğit ( Şirket Müdürü ) ve  yaklaşık 10 personeli işle birlikte ev sahipliği yaptı. Teknik sunumun Ürün Geliştirme Müdürü E. Aycan Çevikol tarafından yapıldığı seminerde Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü Mühendisleri , Fıstık Araştırma Enstitüsü Sorumluları, Bölge Bayileri , Tarım Kredi Kooperatif Yetkilileri ve Bölge Üreticilerinin katılımları ile 220 kişilik gruba hitap edildi.

Seminerde ağırlıklı olarak aşağıdaki ana başlıklardan bahsedildi.

  • Sumi Agro Turkey kalitesiyle Antep fıstığında SUMİGOLD 20 EC’nin ani ve hızlı ekkiye sahip olması, kontak ve mide etkili olması, Geniş etki alanına sahip olması ve Üründe kalıntı bırakmaması,
  • Sumi Agro Turkey kalitesiyle YAMATO’nun buğdayın önemli hastalıklarından Kahverengi - Sarı Pas, Külleme, Septorya Yaprak Lekesi, Kök çürüklüğü ne karşı ruhsatlı, sıvı , birbiri ile sinerjik ve hızlı sistemik çift aktif maddeden oluşması,
  • Sumi Agro Turkey kalitesiyle TUNGA’nın birçok Lepidoptera türleri ve Tuta absoluta da oldukça etkili olması, zaralının tüm larva dönemlerine etkili ve uzun süreli koruma sağlaması, Çift etki (sindirim-kontak) mekanizmasına sahip ve IPM programına uygun olması,
  • Diğer çözümlerimiz SIAPTON ( Hayvansal menşeili aminoasit ), MAGMA MASSO ( EDDHA ile Şelatlanmış % 6 lık Demir,ortho ortho %4,8 )

Anlatılan tüm bu konulara karşı ilgi oldukça yüksek seviyedeydi.

Soruların cevaplanmasından sonra yemeğe geçilerek yemek esnasında da sorular cevaplanılmaya devam edildi.

Diğer Haberler

Sitemizde deneyiminizi geliştirmek için çerezler kullanmaktadır, Çerez Tercihlerinizi buradan görüntüleyebilirsiniz. Çerez Politikamızı okumak için tıklayın.

Reddet Kabul Et Tercihler

Size daha iyi hizmet verebilmek adına internet sitemizde çerezler kullanılmaktadır...