ALEXIN ® K

Kategori : BİTKİ BESLEME
Tür : KİMYEVİ BİTKİ BESLEME

POTASTUZU

Kullanım Alanı:
  • Ürün Özellikleri
  • Kullanım Şekli
  • Uzmana Sorun

EC FERTILIZER

 

Garanti Edilen İçerik:  w/w

Suda Çözünür Potasyum oksit (K2O):  % 42

 

 

 

Kullanım Şekli

BİTKİ UYGULAMA ŞEKLİ DOZU UYGULAMA ZAMANI
DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK, KAVUN, KARPUZ YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/100 l su Çiçeklenmeden hasat  ortası/sonuna kadar 15 gün aralıklarla
DOMATES, BİBER, PATLICAN, HIYAR, KABAK, KAVUN, KARPUZ DAMLA SULAMA UYGULAMASI 250 - 500 g/da Şaşırtmadan 1 hafta sonra ilk uygulama olmak üzere hasada kadar 15 - 21 gün aralıklarla.
NARENCİYE (LİMON, PORTAKAL, MANDALİNA, GREYFURT) YAPRAK UYGULAMASI 250 g/100 l su Normal vejetasyon süresince üç (3) kez
DAMLA SULAMA UYGULAMASI 500 - 700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama
ŞEFTALİ, KİRAZ, VİŞNE, KAYISI, ERİK, NEKTARİN, BADEM YAPRAK UYGULAMASI 250 g/100 l su Normal vejetasyon süresince üç (3) kez
DAMLA SULAMA UYGULAMASI 500 - 700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama
ELMA, ARMUT, AYVA, İNCİR, NAR, KİVİ YAPRAK UYGULAMASI 250 g/100 l su Normal vejetasyon süresince üç (3) kez
DAMLA SULAMA UYGULAMASI 500 - 700 g/da İlkbahar ve sonbaharda olmak üzere 2 uygulama
BAĞ YAPRAK UYGULAMASI 150-250 g/100 l su Çiçeklenme döneminden olgunlaşma dönemine kadar 15 günde 1 uygulama.
ÇİLEK YAPRAK UYGULAMASI 250 g/100 l su Çiçeklenme başlangıcından hasat sonuna kadar 3-4 uygulama
DAMLA SULAMA UYGULAMASI 250 - 500 g/da Sezonda 2-3 uygulama
MARUL, KARNABAHAR, BROKOLİ, ENGİNAR, KEREVİZ, MAYDANOZ, ISPANAK, TERE, ROKA YAPRAK UYGULAMASI 250 g/da 1. Uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra,
2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra
MARUL, KARNABAHAR, BROKOLİ, ENGİNAR, KEREVİZ, MAYDANOZ, ISPANAK, TERE, ROKA DAMLA SULAMA UYGULAMASI 250 - 500 g/da 1. Uygulama şaşırtmadan 7-10 gün sonra,
2. uygulama ilk uygulamadan 15 gün sonra
ZEYTİN YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/da İlkbahar döneminde ayda 1 olmak üzere 2 - 3 uygulama
FINDIK, CEVİZ, KESTANE, ANTEP FISTIĞI YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/100 l su İlkbahar  ve hasat sonrası yaprak dökümü öncesi olmak üzere 2 uygulama
PAMUK YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/da İlk çıkıştan hasada kadarki tüm gelişme dönemi boyunca  2-3 uygulama
FASULYE, SOYA FASULYESİ, NOHUT, BEZELYE, NOHUT, MERCİMEK YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/da 1. uygulama: 3 gerçek yapraklı dönemde
2. uygulama: 1. uygulamadan 15 gün sonra
PATATES, ŞEKER PANCARI, HAVUÇ, YER FISTIĞI YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/da Tam çıkıştan hasada kadar 2-3 uygulama.
KESME ÇİÇEKÇİLİK YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/100 l su Vejetatif gelişme döneminden itibaren 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama
DAMLA SULAMA UYGULAMASI 250 - 500 g/da
SOĞAN, SARIMSAK, PIRASA YAPRAK UYGULAMASI 150 - 250 g/da 1. uygulama: 3 gerçek yaprak döneminde,
2. uygulama: yumru oluşumu döneminde,
3. uygulama: 2. uygulamadan 15-21 gün sonra.
MUZ DAMLA SULAMA UYGULAMASI 600 g/da İlkbahar başlangıcı ile ayda bir olmak üzere toplam 3-4 uygulama.
TÜTÜN YAPRAK UYGULAMASI 200 - 250 g/da Şaşırtmadan sonra 10-15 gün aralıklarla 2-3 uygulama
HUBUBAT (BUĞDAY, ARPA, DARI, MISIR, ÇELTİK, ÇAVDAR, YULAF) YAPRAK UYGULAMASI 200-300 g/da Çiçeklenme dönemi sonuna kadar 1 uygulama

ASLA UYGUN DOZ MİKTARLARINI AŞMAYINIZ. SADECE GEREKLİ YERLERDE KULLANINIZ

 

DİKKAT:

ÇOCUKLARDAN UZAK TUTUNUZ

Eldiven ve uygun giysiler kullanın.

Çocukların ulaşamayacakları yerlerde saklayın.

Gıda ve içecek maddelerinden ve hayvan yemlerinden uzakta depolayın.

Ciltle,özellikle de gözlerle temasından kaının.

Gözlerle temas halinde, hemen bol miktarda suyla yıkayın ve tıbbi yardım sağlayın.

Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırarak gübre kullanılması tavsiye edilir.

Uzmana Sorun

Aşağıdaki formu kullanarak bize ürünle ilgili sorularınızı sorabilirsiniz. Talebiniz uzman ekibimiz tarafından en kısa süre içinde yanıtlanacaktır.